Νέες Μειωμένες τιμές στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μέσα από την υπηρεσία μας τα κάτωθι είδη δημοσιεύσεων έχουν νέα υπέρ μειωμένη τιμή!!!

Δεν έχετε παρά να μας δοκιμάσετε, με την ίδια πάντα αξιοπιστία, για μια επιτυχημένη και έγκαιρη δημοσίευση που γνωρίζετε  από την υπηρεσία μας.

Αναγγελία Γάμου

Κηδείες

Μνημόσυνα

Δικόγραφα

Δικόγραφα Αγνώστου Διαμονής Ιδιωτών

Δικόγραφα Κατασχετήριας Έκθεσης Ιδιωτών

Δικόγραφα Τραπεζών

Πλειστηριασμοί Ιδιωτών – Εταιρειών

Αλλαγή Ονόματος ή Επωνύμου

Απόφαση Δασαρχείου

Ίδρυση – Αναγνώριση Αθλητικού Σωματείου

Ίδρυση – Αναγνώριση Σωματείου

Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας

Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Τροποποίηση Καταστατικού Αθλητικού Σωματείου

Τροποποίηση Καταστατικού Εταιρείας

Τροποποίηση Καταστατικού Σωματείου

εφημερίδα ημερησια

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About publees.com

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε Το publees.com είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο διαδικτυακό εργαλείο που ανήκει στην εταιρεία PUBLEES LTD Η ευγένεια των ανθρώπων της και ο τρόπος που διαχειρίζεται τις συνεργασίες της έχουν κάνει ήδη εντύπωση. Οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία, έχουν 20ετή εμπειρία στον χώρο των δημοσιεύσεων, ενώ συνεχίζουν να αναπτύσσουν νέες ιδέες και προϊόντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των χρηστών σε Κύπρο και Ελλάδα. Δοκιμάστε την υπηρεσία μας και ξεμπερδέψτε μια και καλή από την ταλαιπωρία των συνεχών αναζητήσεων για τις ανάγκες των δημοσιεύσεων σας. Η ομάδα μας βρίσκετε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας παρουσιαστεί ! Η αποστολή μας είναι απλή: Το publees.com σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε κάθε είδους δημοσίευση, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το γραφείο ή το σπίτι σας. Ενώ παράλληλα μπορείτε ακόμα και εν κινήσει να πληροφορηθείτε για τις τιμές των δημοσιεύσεων ή/και να ολοκληρώσετε τις δημοσιεύσεις σας. Σας παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να έχετε την πληροφόρηση που χρειάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο σας βοηθούμε να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία και να κερδίσετε αρκετό χρόνο για να τον εκμεταλλευτείτε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα. Κάθε μήνα χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται το publees.com για: Να πληροφορηθούν για τις τιμές των δημοσιεύσεων τους Να κάνουν την/τις δημοσιεύσεις τους Να δουν υποδείγματα δημοσιεύσεων Να χρησιμοποιήσουν υποδείγματα δημοσιεύσεων για προσωπική τους χρήση. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε ανάγκη δημοσίευσης σε εφημερίδα.
%d bloggers like this: