Λόγο της γενικής απεργίας των εργαζομένων στο χώρο του τύπου και των ΜΜΕ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 δεν θα είναι δυνατή η δημοσίευση καταχωρήσεων για την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013. Όσες εντολές καταχωρηθούν για την Τετάρτη 20, Φεβρουαρίου 2013 θα προωθηθούν είτε για την προηγούμενη, είτε για την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία κατόπιν ενημέρωσης σας. Λυπούμαστε για την όποια αναστάτωση προκαλείτε από αυτή την απεργία και η ομάδα του publees.com θα βρίσκετε στη θέση της για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.

Like this:
Like Loading...
Related
About publees.com
Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε
Το publees.com είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο διαδικτυακό εργαλείο που ανήκει στην εταιρεία PUBLEES LTD
Η ευγένεια των ανθρώπων της και ο τρόπος που διαχειρίζεται τις συνεργασίες της έχουν κάνει ήδη εντύπωση.
Οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία, έχουν 20ετή εμπειρία στον χώρο των δημοσιεύσεων, ενώ συνεχίζουν να αναπτύσσουν νέες ιδέες και προϊόντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των χρηστών σε Κύπρο και Ελλάδα.
Δοκιμάστε την υπηρεσία μας και ξεμπερδέψτε μια και καλή από την ταλαιπωρία των συνεχών αναζητήσεων για τις ανάγκες των δημοσιεύσεων σας.
Η ομάδα μας βρίσκετε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας παρουσιαστεί !
Η αποστολή μας είναι απλή:
Το publees.com σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε κάθε είδους δημοσίευση, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το γραφείο ή το σπίτι σας. Ενώ παράλληλα μπορείτε ακόμα και εν κινήσει να πληροφορηθείτε για τις τιμές των δημοσιεύσεων ή/και να ολοκληρώσετε τις δημοσιεύσεις σας. Σας παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να έχετε την πληροφόρηση που χρειάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο σας βοηθούμε να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία και να κερδίσετε αρκετό χρόνο για να τον εκμεταλλευτείτε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα.
Κάθε μήνα χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται το publees.com για:
Να πληροφορηθούν για τις τιμές των δημοσιεύσεων τους
Να κάνουν την/τις δημοσιεύσεις τους
Να δουν υποδείγματα δημοσιεύσεων
Να χρησιμοποιήσουν υποδείγματα δημοσιεύσεων για προσωπική τους χρήση.
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε ανάγκη δημοσίευσης σε εφημερίδα.