Δημοσίευση Ισολογισμού, Τώρα και στο internet!

Δημοσιεύστε τον Ισολογισμό και την Λογιστική Κατάσταση σας μέσω του publees.com!

Βάση των εξελίξεων στο χώρο των δημοσιεύσεων των ισολογισμών και σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012) δόθηκε η δυνατότητα να μην είναι υποχρεωτική η δημοσίευση των ισολογισμών σε οικονομικές, πολιτικές και τοπικές εφημερίδες με την προϋπόθεση ότι η ανάρτηση των οικονομικών στοιχείων θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Προσοχή, το domain name θα πρέπει να ανήκει στην εταιρεία και όχι σε κάποιο τρίτο διαχειριστή ή εκπρόσωπο.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες που δημιουργούνται, και σε συνεργασία με την Skylabcreative, καταφέραμε να προσφέρουμε σε όσες εταιρείες δεν έχουν επίσημη παρουσία στο διαδίκτυο, ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πακέτο για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, είτε αφορά μόνο την περίπτωση του ισολογισμού, είτε χρειάζεστε να καλύψετε περισσότερες ανάγκες. Βάση των δεδομένων οικονομικών δυσκολιών η αρχική τιμή για την κατασκευή ενός site* για την δική σας επιχείρηση ξεκινάει από 50,00€** σε περίπτωση που έχετε domain name και hosting, αν δεν έχετε δεν πειράζει,  με 100,00€ ***  μπορούμε να σας τα παρέχουμε και αυτά με πολύ μικρό χρόνο υλοποίησης. Δείτε τα πρώτα δύο demo site που ετοιμάσαμε για εσάς.

Demo site 1             Demo site 2

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αναρτήσετε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας σας στο διαδίκτυο, θα πρέπει να τα δημοσιεύσετε σε μια εφημερίδα οικονομικού περιεχομένου με τον γνωστό μέχρι τώρα τρόπο. Στείλτε μας το αρχείο του ισολογισμού σας και σε ελάχιστο χρόνο θα λάβετε την προσφορά μας.

Για οποιαδήποτε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και εκπρόσωπος μας θα σας απαντήσει σε κάθε σας απορία.

– επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας από εδώ για να σας στείλουμε την προσφορά μας

– επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου 210 60 95 370

Με την εγγύηση επιτυχημένης δημοσίευσης που εδώ και 3 χρόνια απολαμβάνετε από το publees.com !

    *Εξαρτώμενη διαχείριση

**Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνετε ο Φ.Π.Α 23%, με προϋπόθεση να έχετε ήδη κατοχυρωμένο domain name και φιλοξενία (hosting)

*** Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνετε ο Φ.Π.Α 23%.

Tags: , , , , , ,

About publees.com

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε Το publees.com είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο διαδικτυακό εργαλείο που ανήκει στην εταιρεία PUBLEES LTD Η ευγένεια των ανθρώπων της και ο τρόπος που διαχειρίζεται τις συνεργασίες της έχουν κάνει ήδη εντύπωση. Οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία, έχουν 20ετή εμπειρία στον χώρο των δημοσιεύσεων, ενώ συνεχίζουν να αναπτύσσουν νέες ιδέες και προϊόντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των χρηστών σε Κύπρο και Ελλάδα. Δοκιμάστε την υπηρεσία μας και ξεμπερδέψτε μια και καλή από την ταλαιπωρία των συνεχών αναζητήσεων για τις ανάγκες των δημοσιεύσεων σας. Η ομάδα μας βρίσκετε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας παρουσιαστεί ! Η αποστολή μας είναι απλή: Το publees.com σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε κάθε είδους δημοσίευση, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το γραφείο ή το σπίτι σας. Ενώ παράλληλα μπορείτε ακόμα και εν κινήσει να πληροφορηθείτε για τις τιμές των δημοσιεύσεων ή/και να ολοκληρώσετε τις δημοσιεύσεις σας. Σας παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να έχετε την πληροφόρηση που χρειάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο σας βοηθούμε να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία και να κερδίσετε αρκετό χρόνο για να τον εκμεταλλευτείτε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα. Κάθε μήνα χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται το publees.com για: Να πληροφορηθούν για τις τιμές των δημοσιεύσεων τους Να κάνουν την/τις δημοσιεύσεις τους Να δουν υποδείγματα δημοσιεύσεων Να χρησιμοποιήσουν υποδείγματα δημοσιεύσεων για προσωπική τους χρήση. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε ανάγκη δημοσίευσης σε εφημερίδα.
%d bloggers like this: