3 ΧΡΟΝΙΑ PUBLEES.COM

Πριν από 3 χρόνια σας παρουσιάσαμε την πρώτη μας προσπάθεια στο χώρο των on-line δημοσιεύσεων σε εφημερίδες, με την ιστοσελίδα μας publees.com (v.1).

 

Capture

 

Οκτώ (8) μήνες μετά και ύστερα από συνεχείς εσωτερικές και εξωτερικές αναβαθμίσεις, σας παρουσιάσαμε την μέχρι σήμερα ιστοσελίδα μας publees.com (v. 2).

 

publees2

 

Πλέον με την εμπειρία των τελευταίων 2 ετών, εφαρμόσαμε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα κάνουν ποιο εύκολη την πλοήγηση στην υπηρεσία μας και με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε την νέα μορφή της ιστοσελίδας μας publees.com (v. 3), όπου ενσωματώνει πολλές νέες λειτουργίες, προσφέροντας σε όλους εσάς ακόμη ποιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες, ποιο εύκολη ολοκλήρωση των διαδικασιών δημοσίευσης, συνεργασία με όλες τις πιστωτικές κάρτες (που επιτρέπουν την on-line χρήση), αποστολή εφημερίδων στο χώρο σας, άμεση δημοσίευση μέσα από την προβολή των υποδειγμάτων και πολλά άλλα.

 

publees3

Επιλέξαμε η νέα μας ιστοσελίδα να δημοσιοποιηθεί την Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013, 3 ημέρες μετά από την ημερομηνία  όπου γιορτάζουμε τα 3 χρόνια από την δημιουργία της εταιρείας μας. Σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει ένα μικρό downtime από τις 15:00 προκειμένου να φορτωθεί η νέα μας ιστοσελίδα. Ζητούμε την κατανόηση σας, για την μικρή μας απουσία που θα διαρκέσει 2-3 ώρες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και 3 χρόνια, αλλά και για τις πολύ χρήσιμες παρατηρήσεις που μας δίνετε προκειμένου να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Θα μας βοηθούσε ιδιαιτέρα τώρα που θα αναρτηθεί η νέα μας ιστοσελίδα, να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε για τυχών επιπλέον υπηρεσίες ή και βελτιώσεις που θα θέλετε να κάνουμε στην ιστοσελίδα μας, ώστε εσείς αλλά και περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες μας και να  εξυπηρετηθούν ευκολότερα μέσα από την πλατφόρμα μας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του publees.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About publees.com

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε Το publees.com είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο διαδικτυακό εργαλείο που ανήκει στην εταιρεία PUBLEES LTD Η ευγένεια των ανθρώπων της και ο τρόπος που διαχειρίζεται τις συνεργασίες της έχουν κάνει ήδη εντύπωση. Οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία, έχουν 20ετή εμπειρία στον χώρο των δημοσιεύσεων, ενώ συνεχίζουν να αναπτύσσουν νέες ιδέες και προϊόντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των χρηστών σε Κύπρο και Ελλάδα. Δοκιμάστε την υπηρεσία μας και ξεμπερδέψτε μια και καλή από την ταλαιπωρία των συνεχών αναζητήσεων για τις ανάγκες των δημοσιεύσεων σας. Η ομάδα μας βρίσκετε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας παρουσιαστεί ! Η αποστολή μας είναι απλή: Το publees.com σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε κάθε είδους δημοσίευση, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το γραφείο ή το σπίτι σας. Ενώ παράλληλα μπορείτε ακόμα και εν κινήσει να πληροφορηθείτε για τις τιμές των δημοσιεύσεων ή/και να ολοκληρώσετε τις δημοσιεύσεις σας. Σας παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να έχετε την πληροφόρηση που χρειάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο σας βοηθούμε να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία και να κερδίσετε αρκετό χρόνο για να τον εκμεταλλευτείτε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα. Κάθε μήνα χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται το publees.com για: Να πληροφορηθούν για τις τιμές των δημοσιεύσεων τους Να κάνουν την/τις δημοσιεύσεις τους Να δουν υποδείγματα δημοσιεύσεων Να χρησιμοποιήσουν υποδείγματα δημοσιεύσεων για προσωπική τους χρήση. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε ανάγκη δημοσίευσης σε εφημερίδα.
%d bloggers like this: