Κυκλοφορίες Εφημερίδων Χριστούγεννα 2013

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ οι εφημερίδες κατά την φετινή εορταστική περίοδο θα διαμορφωθούν ως εξής:

  • Την Τρίτη, 24.12.2013, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες.
  • Την Τετάρτη, 25.12.2013, θα εκδοθούν μόνο οι πρωινές εφημερίδες.
  • Την Πέμπτη, 26.12.2013, δεν θα εκδοθεί ΚΑΜΙΑ εφημερίδα.
  • Την Παρασκευή, 27.12.2013, θα κυκλοφορήσουν μόνο οι απογευματινές εφημερίδες.
  • Το Σάββατο και την Κυριακή, 28.12.2013 και 29.12.2013 αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι εκδόσεις του Σαββάτου και της Κυριακής.
  • Τη Δευτέρα, 30.12.2013, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εκδόσεις της Δευτέρας.
  • Την Τρίτη, 31.12.2013, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες.

Αν δεν είστε σίγουροι για την ημερομηνία που θέλετε να επιλέξετε, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες διευκρινήσεις.xmas-red

Tags: , , , , , , , , , ,

About publees.com

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε Το publees.com είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο διαδικτυακό εργαλείο που ανήκει στην εταιρεία PUBLEES LTD Η ευγένεια των ανθρώπων της και ο τρόπος που διαχειρίζεται τις συνεργασίες της έχουν κάνει ήδη εντύπωση. Οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία, έχουν 20ετή εμπειρία στον χώρο των δημοσιεύσεων, ενώ συνεχίζουν να αναπτύσσουν νέες ιδέες και προϊόντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των χρηστών σε Κύπρο και Ελλάδα. Δοκιμάστε την υπηρεσία μας και ξεμπερδέψτε μια και καλή από την ταλαιπωρία των συνεχών αναζητήσεων για τις ανάγκες των δημοσιεύσεων σας. Η ομάδα μας βρίσκετε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας παρουσιαστεί ! Η αποστολή μας είναι απλή: Το publees.com σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε κάθε είδους δημοσίευση, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το γραφείο ή το σπίτι σας. Ενώ παράλληλα μπορείτε ακόμα και εν κινήσει να πληροφορηθείτε για τις τιμές των δημοσιεύσεων ή/και να ολοκληρώσετε τις δημοσιεύσεις σας. Σας παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να έχετε την πληροφόρηση που χρειάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο σας βοηθούμε να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία και να κερδίσετε αρκετό χρόνο για να τον εκμεταλλευτείτε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα. Κάθε μήνα χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται το publees.com για: Να πληροφορηθούν για τις τιμές των δημοσιεύσεων τους Να κάνουν την/τις δημοσιεύσεις τους Να δουν υποδείγματα δημοσιεύσεων Να χρησιμοποιήσουν υποδείγματα δημοσιεύσεων για προσωπική τους χρήση. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε ανάγκη δημοσίευσης σε εφημερίδα.
%d bloggers like this: