Δώρο Γάμου Από την Metrosport

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας.
Και τον Οκτώβριο τα δώρα για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται. Καθώς στους γάμους είναι πολύ σημαντικός ο πρώτος χορός από το νεόνυμφο ζευγάρι, το ΔΩΡΟ για αυτόν τον μήνα είναι 2 ιδιαίτερα μαθήματα χορού. Το δώρο δίνετε από την σχολή χορού All Star Dance.
Μην χάσετε την ευκαιρία, κάντε την δημοσίευσή σας στην εφημερίδα Metrosport και κερδίστε αυτό το μοναδικό δώρο.
Πατήστε ΒΟΟΚ ΝΟW και κλείστε τώρα την δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας.
Αν δεν είναι η δική σας η ώρα, μοιραστείτε το με τους δικού σας ανθρώπους που μπορεί να είναι η δική τους καλή στιγμή.
Σημ: Το δώρο σας θα το παραλάβετε από το publees.com αμέσως μετά την δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας, στο e-mail σας.

publees metroaggelies gift

Tags: , , , , , ,

About publees.com

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε Το publees.com είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο διαδικτυακό εργαλείο που ανήκει στην εταιρεία PUBLEES LTD Η ευγένεια των ανθρώπων της και ο τρόπος που διαχειρίζεται τις συνεργασίες της έχουν κάνει ήδη εντύπωση. Οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία, έχουν 20ετή εμπειρία στον χώρο των δημοσιεύσεων, ενώ συνεχίζουν να αναπτύσσουν νέες ιδέες και προϊόντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των χρηστών σε Κύπρο και Ελλάδα. Δοκιμάστε την υπηρεσία μας και ξεμπερδέψτε μια και καλή από την ταλαιπωρία των συνεχών αναζητήσεων για τις ανάγκες των δημοσιεύσεων σας. Η ομάδα μας βρίσκετε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας παρουσιαστεί ! Η αποστολή μας είναι απλή: Το publees.com σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε κάθε είδους δημοσίευση, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το γραφείο ή το σπίτι σας. Ενώ παράλληλα μπορείτε ακόμα και εν κινήσει να πληροφορηθείτε για τις τιμές των δημοσιεύσεων ή/και να ολοκληρώσετε τις δημοσιεύσεις σας. Σας παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να έχετε την πληροφόρηση που χρειάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο σας βοηθούμε να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία και να κερδίσετε αρκετό χρόνο για να τον εκμεταλλευτείτε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα. Κάθε μήνα χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται το publees.com για: Να πληροφορηθούν για τις τιμές των δημοσιεύσεων τους Να κάνουν την/τις δημοσιεύσεις τους Να δουν υποδείγματα δημοσιεύσεων Να χρησιμοποιήσουν υποδείγματα δημοσιεύσεων για προσωπική τους χρήση. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε ανάγκη δημοσίευσης σε εφημερίδα.
%d bloggers like this: